Vänskap, lycka och kärlek

Att gå på bröllop och få dela den största dagen i två människors liv är fantastiskt. Varje bröllop är unikt men samma intensiva kärlek finns i luften vart man än vänder sig under dagen. I lördags fick en av mina äldsta vänner Maria äntligen sin Gustav, efter nio år tillsammans blev det dom även på pappret. En helt fantastisk dag!
Maria var så otroligt vacker med sina bruna ögon och den vita klänningen med spets i ryggen och vi skall inte snacka om den maffiga buketten med rosor! Tänk att två av oss nu är gifta, vem kunde trott det för över 15 år sedan när vi i våra små tighta träningstrikåer sprang runt på Råslätts IP och trodde att friidrottsstjärnor ändå var ett rimligt framtidsmål. Gifta sig, vem gjorde det?
Sarah som var tärna var också otroligt vacker i sin mörkblåa klänning och jag och Eleonor lyckades även vi matcha in i det "blåa temat" som upenbarligen var vad som gällde i vårt gäng.
Är så glad över dessa människor, tänk att man kan lära känna varandra som 10-åring och sedan klamra sig fast vid varandra och inte släppa taget även om det under tonårstiden ibland kunde bli både irritation, avundsjuka och uppehåll i kontakten. Sanna vänner. 
 
TACK IGEN MARIA OCH GUSTAV FÖR EN UNDERBAR DAG!
 
 
1 Maria :

skriven

Tack själva älskade vän! ❤

Kommentera här: