Lista: Åtta punkter om vår relation

Vad kunde ni bråka om men gör (oftast) inte: Den överfulla soppåsen som ingen går ut med, tills dess att någon ändå gör det efter att den typ svämmat över big time.
Berätta om en oskriven regel ni har: Den som lagar mat behöver inte ta hand om disken.
Vad gör alltid DU i ert hem och inte din partner: Planterar växter. Könsneutralt så det förslår.
Vad gör alltid din partner och INTE du i ert hem: Bygger saker. Ännu mer könsneutralt.
Nämn en rutin som inte får brytas: Att säga godnatt innan man går och lägger sig, muntligt eller skriftligt, gäller även när man inte är på samma plats när läggdags infaller.
Nämn en sak som ni aldrig kan komma överens om: Vilken film vi skall se, det finns ingenting annat där vi har så olika smak inom som i filmsmak.
Vad är det som gör att ni funkar ihop: Det faktum att vi, klyschigt nog, kompletterar varandra på ett sätt som gör att både vår relation och vardag liksom flyter på utan större hinder. Vi förtår också varandras syn på livet och tillåter varandra att göra det den mår bäst utav. Som våra äktenskapslöften lydde delvis "jag lovar att hålla om dig utan att hålla fast dig".
Vad kommer få er relation att vara forever: Att vi nu efter snart sex år tillsammans bara påbörjat vårt liv ihop och har många steg kvar att ta och utvecklas ihop inom. Det känns som att vi iom bröllopet typ klarade sista "bossen" på Level1 om man skall prata i Tv-spelstermer och nu är redo att kliva upp till Level2 och ta oss an den utmaningen. Det finns alltid nya saker att uppleva/upptäcka/vinna och gå imål inom.     
 Foto: fantastiska Emily Dahl, Arsenik fotografi
 
 
 
1 Sophie:

skriven

Alltså era bröllopsfoton!! Så fina! 😍

Svar: Tack! Ja jag kan varmt rekommendera Emily Dahl!!!
Emma Lindén Öhling

Kommentera här: