Ett litet rum som inte var ett rum men nu är världens finaste

Skall vi kanske ta en titt på det där rummet i vår lägenhet som i objektbeskrivningen när vi flyttade in inte ens räknas som ett rum. Faktum är att det inte ens visades på bilderna i prospektet så det var lite som en bonus att det faktiskt var mer som en 3:a än en 2:a när vi kom på visning.
 
Troligtvis är avsaknaden av direkt ljusinsläpp det som gör att det inte får räknas som ett fullvärdigt rum men skit samma för nu är det ett fullt fungerande rum och den som säger något annat kan gå in i en garderob och jämföra.
 
Fram tills för några veckor sedan agerade detta rum mellan hall och sovrum endast som typ klädförvaring och gästrum. Garderober och en fåtölj var vad som fanns där. Sen satte Nicklas och hans pappa tänderna i det.
Garderoberna åkte ut, fyra stycken puts väck. Väggen sågades upp och två fönster sattes in. Ljusinsläpp here we go. Sen blev det till att dra linjer med laserpass och måla halvvägg. 
Efter ett par veckor av fixande, otaliga timmar av damsugning av slipdamm, montering och uppborrning av hyllor och sedan möblering så är det nu mer eller mindre klart för en minimänniska att flytta in. 
Det lär flytta in mer saker, fyllas på med pryttlar och införskaffas någon form av förvaringsmöbel men annars så är vi nog rätt så nöjda med hur det blev. Jag tar på mig cirka 8% av den här renoveringen och det är de där väggdekorationerna i form av stjärnor som jag bemödat mig med att klistra upp och sen har jag faktiskt skruvat upp knopplisten och spikat upp tavlan. 
Huruvida Köttvar/Håkan/Paolo JR kommer att sova här kvarstår väl att se, annars vet vi ju sedan innan att rummet fungerar väldigt bra som bara förvaring... 
 
 
 
 
 
1 Sophie:

skriven

Men herregud så gulligt!

2 Nattgästerna:

skriven

Men var ska vi sova nu då???

Svar: Här går att möblera om i oändlighet!
Emma Lindén Öhling

Kommentera här: