Tre pumpor och en bunt vardagslyx

Det har itne blivit många snittblomsbuketter denna hösten, har liksom inte känts motiverande när man knappt är hemma när det är dagsljus. I måndags dock så hände det, Blomsterringen i Skanstull bjöd som vanligt på hur mycket fint som helst och med ett presentkort som legat i plånboken ett tag så fick det bli ett litet köp.
Rödlila liljor, ett stycke olivkvist, några vippiga strån och nån kvist med hårdare rosa "bär" på som jag inte vet namnet på lindades in i papper. Även tre dekorationspumpor tyckte jag kunde vara på sin plats. 
Buketten blandade jag sen ihop med några andra blommor som fortfarande var fräscha sedan förra veckan då vi fick en liten höstbukett av Sandra och Alex som var på middagsbesök.
Den lite större pumpan fick som sig bör ett ansikte, dok fick det inte plats någon mun och det känns ju somman skall hugga sönder sig själv när man skär igenom det där hårda skalet, men något blev det i alla fall. Minns att jag förra året använde en borrmaskin för att göra små hål i pumpan istället, det rekomenderas!
 
 
 

Kommentera här: