Välkommen till sängs

Kändes aldrig som att jag visade det färdiga resultatet av sovrummet fullt ut. Nu är det klart, med sänglampor, sängbord och allt så då tycker jag det är på sin plats!
Den tidigare mörk/turkosblå fondväggen fick ge vika till fördel för en ljusare variant med hälften grått och hälften vitt. Nu har jag iof fotat kvällstid men rummet är ljusare och det är så himla skönt!
Sängen står numera på en stomme av utdragbara lådor. Man känner sig som prinsessan på ärten där uppe och jag älskar all förvaring som finns där under. Fönstrena in till barnrummet blev också en hit verkligen, inte endast för det lilla ljusinsläpp de ger utan också för att det faktiskt är fint!
Sänglamporna är riktiga fynd. Från Clas Ohlson och vi betalde om jag minns rätt 49kr för armaturerna som jag tycker funkar minst lika bra så här på väggen som ståendes på ett bord. Sängborden är små trälådor, lagom stora att rymma en bok och mobiltelefonen. Blir så lätt en stor hög av skit (läs en årsprenumeration av "Allt i hemmet" och typ en veckoranson av kläder) där på om man har för stort bord.
Nya garderober i modell högre och djupare fick också flytta in. Trodde aldrig att vi båda skulle få plats med våra kläder där i men dra på trissor så gjorde vi det, bortsett från lite mjukiskläder som bor under sängen. Vi fick till och med in ett smyckesfack som känns lite extra lyxigt. 

Måste även ge cred till N som bytte ut de utstående handtagen som satt på sänglådorna till egengjorda i läder. Hade dött smärtdöden varje morgon annars om man slått i vristen eller något i de där utstående trähistorierna.
Nöjda blev vi och nu är det inte många kvadratmeter i den här lägenheten som inte fått sig ett ansiktslyft. Är väldigt tacksam över att vi på ett år haft möjligheten att göra iordning både köket, hallen, barnrummet och sovrummet så som vi vill ha det!
 
 
 
 
 

Kommentera här: