Alla hjärtans afton

(null)
För att undvika överfylld restaurang och speciell Alla hjärtansdag-meny så satsade vi igår på att köra en dejt kvällen innan istället. Helt klart ett smart drag!
(null)
Nån stans mellan pankofriterade potatis och svampkroketter, tryffeldoftande blomkål och konfiterad anktaccos så kändes det som att jag och Nicklas verkligen fick vara oss själva för en stund. Dvs man och fru. Vi pratade typ inget "bebis och bajsrelatetat" utan satt istället och hittade på historier om de andra paren på restaurangen (lite som cluedo fast man aldrig får reda på svaret). 
(null)
Restaurang Fandado i Hammarby sjöstad serverar mellanrätter så vi beställde in sju stycken och delade på. SÅ jävla gott! 
(null)
Desserten men brownie, saltade nötter, chokladmousse och kolasås var magisk. Ihop med en oväntad sherry (som hovmästaren propsade på) blev det "håll käften gott" som Nicklas säger.
(null)
(null)
Cornelis då? Jo han samlade karma under bordet och sov från att vi gick hemifrån tills att vi kom hem igen. Hur vi lyckades tajma den sovstunden så bra är högst oklart men ibland skall man väl bara ha tur helt enkelt!
(null)
Bästa lilla Cotten! Tack för egentiden!
(null)

Kommentera här: