Helgen i nio bilder

I fredags vaknade vi till sol. Det var riktigt bitande kallt ute men så härligt att solen ändå letade sig fram. Det går ju inte att undvika utgång då. Promenad in till Skanstull och hem igenom Sjöstaden fick det bli innan vi började fixa iordning hemmet för familjebesök.
(null)
(null)
(null)
När mörkret lagt sig så dök mamma, pappa och syster upp. Vi skulle fira mamma som fyllt år och bara ha det mysigt. Förutom pizzakäk blev det vinprovning av tre italienska viner i prisklass 59, 109 och 189kr. Nicklas satte alla rätt medan vi andra säkerligen kunnat bli bjudna på ett 59kr-vin och accepterat det som ett "finvin" om någon påstått det. (null)
(null)
Upp till Kallas OS-guld kom vi på lördag morgon innan det blev långfrukost. Inga direkta dagsplaner fanns så det blev promenad och indisk lunch. Mamma och pappa skulle sedan iväg på en föreställning och Nickls hade kvällsjobb så jag och Cotten hängde framför mello själva med en påse godis. (null)
(null)
(null)
Sen kom söndagen. Sovmorgon och en lugn start. Innan mamma och pappa åkte hem hann vi med en fika ihop med Nicklas mamma så Cornelis hade ytterligare en helg med många av dem som älskar honom runt sig. 
Nu blir det en lugn tv-kväll ihopkurade i soffhörnet. (null)

Kommentera här: