Lång dag i Frihamnen

Vilken dag. Jag är helt slut och då har jag inte ens jobbat. Idag var det nämligen dags för Biggest losers final att spelas in och då Nicklas var där och jobbade så tänkte jag att jag och C lika gärna kunde åka dit och kika vi också. 
Precis innan vi skulle gå hemifrån så blev det en sån där klassisk "allt händer i sista sekund" som man hört om med bebisar. C sov och sov så när han tillslut vaknade ammade jag honom snabbt vilket ledde till att han kräktes. Samtidigt läckte mitt andra bröst igenom skjortan som jag dock inte orkade byta utan istället hoppades på skulle torka under jackan. Cornelis torkade jag av med en våtservett och hoppades även där att han skulle torka till nere i vagnen. Rycker sen åt mig Cornelis jacka som ett sista moment innan vi ska gå ut (jag själv är här fullt påklädd med ytterjacka och halsduk så jag närmar mig svettattack) och självklart  hade mina hörlurar då trasslar in sig i C:s vantar som i sin tur sitter i jackan. ANDAS! Vi kom tillslut ut iaf.
(null)
Väl på plats i Frihamnen och studion så var visionen en sovande bebis med hörselkåpor inne i studion.  (null)
(null)
(null)
Resultatet blev 15 minuter i studion innan Cornelis insåg att hörselkåporna inte alls var bekväma och att amma samtidigt som folk applåderade inte var att föredra. Sen spenderade vi hela inspelningen utanför studion i matsalen och såg allt på en tv-skärm istället. (null)
Det blev kanske inte direkt så som vi tänkt men lilla bästa bebisen var sen nöjd hela eftermiddagen och kvällen och tillät sig att hållas och le emot en himla massa människor. Cornelis har nog aldrig blivit kallad "hon" så många gånger som idag, tillslut orkade jag inte rätta folk mer utan lät dem tro att rosa åkpåse och blommig mössa endast kan betyda flicka.
När klockan slog 22 och inspelningarna ännu inte var över så kastade vi in handduken och gav oss ut i regnet. Frihamnen en vinterkväll med regn kan nog vara den deppigaste synen. (null)
Dyngsura, trötta (men klarvakna) kom vi sen hem och C som högst troligt var överfylld av intryck somnade först 00.30 efter att ha varit vaken mer eller mindre sen klockan 15 med undantag för några kortare naps. Bästa bebisen alltså, imorgon skall han slippa flänga runt. (null)
(null)


Kommentera här: