Nattens uppföljning

(null)
Som en liten uppföljning på gårdagen kan jag meddela att Cornelis Rune Gustav vaknade tillslut igår och hade inte somnat för natten... Nej han vaknade strax efter 23 och somnade först igen två timmar senare. Jag skall inte säga att det gjorde något egentligen men han var verkligen hur pigg som helst och kämpade verkligen mot John Blund på slutet.  (null)
Tack och lov blev det inte ett lika frenetiskt mat och bajs-marathon som natten innan utan en helt vanlig natt med ett tidigt morgonmål nån stans kring 5-tiden. Allt över tre timmars sömn i sträck är okej och att klockan visar efter 04 bidrar till att det psykiskt känns som att det iaf är mer morgon än natt vilket också hjälper tröttheten att inte ta över. Vi sover ju faktiskt typ lika många timmar till efter det där målet så jag klagar inte.
Man får vara glad att man ändå har det så enkelt som man har det. Trötthet är ju inte något livshotande och går rätt snabbt över när en liten skrutt ler ett tandlöst superleende  mot en när man kikar ner i vaggan när man vaknar.
(null)

Kommentera här: