Veckoslutet

(null)
Söndag morgon. Tillräckligt ljust ute för att frukostbordet skall få dränkas i lite solsken och en bebis som plötsligt kan (med väldigt mycket kuddar som stöd) sitta i en barnstol. 
(null)
Vi satte oss närmast fönstret idag och åt. Mest för att jag dukat där då ljuset inte når mycket mer än över halva bordet ännu. Jag längtar verkligen till våren nu så man kan börja lägga oron för snöstorm och äckelslask bakom sig.
(null)
Fick en magisk tulpanbukett av våra middagsgäster igår. Långa, många och tjocka är de och får hela köket att se glatt ut.

Efter en liten stund hade C sjunkit ihop och kanat ner åt sidan i stolen så då fick han komma upp till Nicklas. Frukosten hann vi dock äta upp innan så hans stund i stolen fyllde helt klart sitt syfte!
(null)
Dagen puttrade sedan på med besök av syster med pojkvän. Nu är jag och C ensamma medan Nicklas tränar fotboll. Nu stundar snart ny vecka och kalendern har även kommande vecka rätt många små planer vilket känns skönt då det så lätt annars blir att dagarna bara går utan att man kommer ur morgonrocken. 
(null)

Kommentera här: