Helgen

Helgen lider mot sitt slut och vi hoppas även på att den lilla sjukstugan skall göra det. Med anledning av förkyld bebis så har aktiviteterna  denna helg inte varit de aktivaste men vi har gjort det bästa av situationen. 
I fredags efter att partystassen hängts tillbaka så blev det istället myskväll med god mat och vinprovning. 
Nicklas gjorde en svamprisotto och jag anordnade vinprovning med ostbricka. (null)
(null)
När middagen var uppäten och barnet placerat framför Titanic så dukade ja fram sex glas med tre olika viner. (null)
(null)
Ett tips är att köpa småflaskor med vin. För det första så kan man ju då unna sig ett finare vin för pengen och det blir inga rester som sen står och glöms bort i flaskbotten. Denna gången så var det ju "hobbyprovning" som var tanken så jag satsade på tre italienska viner. Ett för 49kr, ett för 64 och ett för 100kr (375cl flaskor). 
Sen gissade vi prisklass och Nicklas satte alla... Jag trodde dock att mellanvinet var dyrast så mig behöver man inte slösa extra dyra viner på. Rolig liten aktivitet i brist på annat en fredagkväll. (null)
(null)
Sen blev det lördag och nån stans där ute syntes solen och kanske borde man gått ut en sväng men vi höll oss inne då C fortfarande hostade och snörvlade. (null)
Men när eftermiddagen närmade sig kväll blev vi hembjudna till svärmor på trettondagsmiddag. Det var skönt att komma iväg och vi blev bortskämda med god mat. C sussade gott i soffan så vi fick faktiskt äta i lugn och ro vilket vi tackar för, både huvudrätt och efterrätt faktiskt. När lingonparfaiten var uppäten och klockan blivit närmre midnatt åkte vi hem och efter ytterligare lite snorsugningar somnade vi alla tre i vår säng.  (null)
För egen del betyder samsovning dock typ att jag sover vid fotändan men vad gör man inte för att liten skall ligga tryggt. (null)
Söndag nu och nä, inga planer. Prio är att liten skall bli helt frisk så om ni letar hittar ni oss på Kalmgatan 37.


Kommentera här: