Trött måndag men fin helg

Jag är SÅ trött. Bebisen i familjen har slutat sova långa perioder på nätterna. Bebisen får äta varje gång han vaknar för något annat orkar jag inte. Han sommar oftast om då iaf. I 1h. Fem mål mat under natten leder också till extra mycket pruttar och bajsblöjor så då kan vi lägga till två uppvak till. När han vaknar så "sjunger" han också, gulligt, men inte 04.37. Låt detta vara en jävligt snabb fas alltså!

Men vi lägger denna skitnatt bakom oss och kikar på helgen som var allt annat än skit. Sol, Huskvarna, mamma, pappa och korvgrillning. (null)
Pappa och Nicklas körde grillvakten på baksidan. Sen flyttade vi med oss allt till balkongen på framsidan istället och låtsades att vi var i fjällen. 
Det värmde riktigt gött mot väggen och grillkorv och öl smakar nog inte mycket bättre än sådär. (null)
(null)
(null)
(null)
Cotten var såklart också med ch höll låda. Han somnade sedan gott i flera timmar nedbäddad i vagnen. Han var nog chockad själv över all frisk luft. Tror vi får börja låta honom sova på balkongen hemma framöver också nu.

Nu skall jag försöka hitta tillbaka till den goa helgkänslan och piggna till för att sen möta upp syster och ta tag i denna trötta måndag.

Kommentera här: