Veckan som gick och helgen som kommer

Helg igen, det går fort alltså. Två veckor till första advent och sen är det jul och nytt år. Var tar tiden vägen? I veckan bokade vi ett hus via AirBnB ihop med några andra småbarnsfamiljer. Känns skönt att ha den högtiden klart då det ofta är sån press kring hur man skall fira in det nya året. Nu blir det okomplicerat med en flykt från stan och barnhärj och kanske ett jacuzzibad om bilderna stämmer överens med verkligheten.
(null)
(null)
I övrigt så har jag gått upp 05.45 ett par dagar, 06.00 om man har tur. Cornelis kan verkligen inte sova längre än så. Det är väl priset man får betala för att han sover från 19.30 numera inne hos sig med fåtal korta nattuppvak. Men ändå, det är FÖR tidigt! Babblarna bidrar iaf till 20 minuters lugn den första morgonstunden.

På kontoret händer det grejer och efter två veckor så börjar det röra på sig i Swixerfabriken. Nästa vecka gör vi våra första inspelningsdagar och detta ihop med två superhärliga tjejer som driver en vintagebutik i Stockholm och har en tillhörande instagram med runt 20 000 följare. Jag tänker att jag berättar mer när vi är i hamn, vågar inte jinxa något, men det skall verklgien bli superkul.

Att jag dessutom får sitta och testpyssla på arbetstid, vem får ens det? Drömmen alltså. 
(null)
(null)
(null)
(null)
Nu är det dock helg, skall försöka låta jobbdatorn vila och istället maxa tiden med C och N. Vi tänkte besöka mässan "Underbara barn" som verkar kunna erbjuda något för hela familjen. Känns liksom som att det är få aktiviteter för stunden som lämpar sig för både en ettåring och trettiotaggare.


Kommentera här: