Vecka med feber, lyx och familj

En vecka kantad av febrig make, lyxig middag, familjemys och enorma snömängder som gick från sagolandskap till grötslask närmar sig sitt slut. 
Men startade gjorde veckan här. På Petite France som är ett undangömt guldkorn när det kommer till caféer på Kungsholmen. Ett stenkast från kontoret också vilket gjorde det optimalt att starta veckan på.
(null)
(null)
(null)
(null)
För att fortsätta i matens tecken så blev jag i onsdags bortskämd med en middag på Mattias Dahlgrens "Matbaren". En 30-årspresent som jag inte var sen med att lösa in så här 60 dagar efter det riktiga jubileumet. Tack igen snälla Maria för en guldkväll. (null)
(null)
Som om veckan (bortsett från feber och förkylning på hemmafronten) inte kunde bli bättre så kom mamsen och papsen upp i fredags. Kändes verkligen som en evighet sedan det var jul och vi senast sågs. Tyckte inte alls att vi umgåtts klart när de åkte hem tidigare idag. Ibland känns det lite extra långt mellan Sthlm och Jkpg. Men två mysiga dygn fick vi och Cornelis njöt som alltid av 100%-ig uppmärksamhet och kärlek. (null)
(null)
(null)
Avslutade denna vecka gjorde vi med lite välbehövlig frisk luft. Cornelis, den lilla rännstensungen, tyckte gruset och vattnet på gatan var roligast så vi kom aldrig upp till stora lekparken som planerat. 
Nu hoppas vi att Nicklas förkylning inte vandrar över till mig och C utan att vi kan få ett gäng friska dagar framöver! (null)
(null)
(null)

Kommentera här: