Två pangkvällar

Min helg började här. Vid ett upprenoverat gammalt matbord där en saknad iläggsskiva fått ersättas med en slipad och lackad spånskiva. Hur fint förresten? Bordet tillhör min föredetta kollega Sara och hea hennes hem är så himla fint. (null)
Var man än tittar är det fina detaljer.
(null)
(null)
Middag, vin och en massa prat om jobb framförallt. När fyra frilansande personer inom mediabranschen träffas efter att alla har jobbat på olika projekt ett tag så finns det att prata om så att säga. Klockan hann bli nånstans kring 02 innan det begav sig hemåt. 

Lördagen kom och tog inte hänsyn till att natten gärna fått vara lite längre. Dock tog Nicklas hänsyn till det och jag fick sovmorgon. På lördagens agenda stod Ingarödygn och vi packade ihop resesäng, barnstol, nödvändighet och oss själva och styrde bilen ut mot Johanna och Robin. (null)
(null)
(null)
Inte ett tråkigt ställe att spendera en helg på direkt! Cornelis som haft ett par skruttiga dygn under veckan levererade och sov (bortsett från ett vällingevent kring 05.30) fantiskt hela natten och gav oss till och med sovmorgon! Nytt rum och resesäng till trots. Så det blev ännu en lång kväll i goda vänners lag innan vi lite vuxnare gick till sängs. (null)
Frukost framför brasan avslutade vistelsen dagen därpå och vi åkte hem för en lugn avrundning på en väldigt fin helg.
(null)
(null)

Kommentera här: