Veckan som gått

Fem lediga dagar har gått! Hej vad det gick! Dessa dagar har maxats med innehåll likt ordflödet i en hellströmlåt. Så varför inte bara låta bilder tala kort och gott för att se hur veckan varit. 

Efter hemkomst i söndags så var vi och fixade nya pass och åt sedan födelsedagsmiddag hos Nicklas mamma. Sedan följde följande under veckan:
Jag hade en dag på stan där jag florerade på gatorna runt NK. Känner mig alltid lite ner Stockholmsk när hag befinner mig där. Anledningen till detta citybesök var lunch med Fatima som vilken vecka som helst kläcker en nyföding! Kul!!! 
Sen var jag inne hos frissörsalongen Rapunzel och fixade lite tovor och slitna toppar. 

Onsdagkvällen tog jag N under armen och mötte upp en hel hög av fina människor på en restaurang under Djurgårdsbron. Ännu en stjärna skall nämligen lämna Stockholm och det behövde verkligen inte firas men likväl lycka till-skålas för! Efter Strandvägenhäng gick jag, N, N, J & R vidare till Gamla stan och drack en något mer ekonomisk öl än de första.


Torsdag blev passuthämtningsdag och sedan förortslunch på torget i Kärrtorp. En rosa husvagn kan väl inte vara annat än ypperligt för snabbmat?! Älskar kontrasterna man får genom att bara fördas ett par minuter med tuben. Som kontrasten mot vår middag på kvällen som tog oss till:
Lilla ego där vi nyttjade bröllopspresentkort på kvällen! Kantarelltjofräs blev förrätten som var sinnessjukt god, liksom fisken till huvudrätt som slank ner fortare än kameran hann åka upp!
Fredagen kom. Vi städade hemma inför söndagens visning och sedan tog jag cykeln hem till Johanna för klassisk fredag med taco, lösgodis och Doobidoo på tv:n.
BRA vecka! Tack för den! NU, finalvecka och sista vändan till Skillingaryd.