Advent på ingång

(null)
Jag har julpyntat! Inte fullt ut men lagom för att det skall kännas som att första advent är på ingång! Lussebullarna börjar dock sina i frysen efter alla besök som löst av varandra. Vi älskar att ha folk här dock så det är det värt men en ny laddning måste jag snart få till! (null)
Adventsljusstaken i år får bli denna plåtburk som jag tryckt ner fyra lite längre ljus i. Skall pynta den med lite tallris också tänkte jag så blir den komplett. Ett enkelt sätt att få en personlig stake.

Annars så har vi mer och mer börjat komma in i vardagen som tre. Den där vardagsrutinen jag önskade inför denna veckan verkar vi dock kunna glömma för vi lyckas verkligen inte komma upp på mornarna. I måndags satte vi klockan (pga BVC) och då kom vi upp men annars är det 11.00 som gäller. Då hinner vi liksom samla ytterligare några värdefulla timmar då C brukar ligga kvar i vår säng efter sista "nattmålet" (som är ett morgonmål). Då sover vi inte lika djupt och det känns mysigt att ha honom närmre då han sover i sin korg resterande delar av natten.
(null)
Imorgon tänkte vi testa att åka tunnelbana med vagn för första gången. Man får göra nåt kul av de små grejerna i vardagen numera, minst sagt. 
Nu skall jag dock vila ögonen på dessa tu en stund och sen kanske försöka lyfta över, iaf en av dem, till sovrummet.
(null)