Djurgårdsutflykt

En rätt tröttsam natt lade vi bakom oss idag men ingen vits att hänga upp sig på det utan istället glädjas åt SOLEN som gassade. Syster undrade om vi ville hitta på något och visst ville vi det och mötte upp henne i city. Tanken var egentligen bara lite stadsvandring men vi blev så uppspelta av det fina vädret och hoppade på Djurgårdsfärjan istället! (null)
Det var två riktigt taggade utflyktare jag hade att göra med!
(null)
(null)
Framme på Djurgården så tog vi oss ut till Rosendals trädgård. Det är så mysigt där och fikat är "to die for". (null)
(null)
(null)
Beslut och val har aldrig varit något Öhlings varit bra på så vi tog tre olika godsaker och delade på. Chokladkakan med sötpotatis(!?) i var magisk och bullen och morotskakan var inte direkt dåliga dem heller. (null)
Vi fångade ett bord vid väggen mitt i solen och hann typ fika klart innan lilla Cotten vaknade. Han fick då sin första "sol-amning" och ville sen upp och busa. (null)
(null)
(null)
De bleka små kinderna var insmorda i Hawaian tropic solkräm (enda vi hade hemma) så han dofta riktig semester den lille. Innan vi begav oss mot stan igen så spanade jag in allt fint i växthuset och drömde lite om en egen trädgård.  (null)
(null)
(null)
(null)
Från Waldmarsudde promenerade vi sen in till stan och vidare till söder och efter att vi skiljts åt så promenerade jag även hem. En riktigt rejäl promenad kan man säga. Djurgården - Hammarbyhöjden. Men i sol går allt bra! Vilken toppendag det blev! (null)


Kommentera här: