Lite helg och alla hemma

Så var vi alla tre hemma igen. SKÖNT! Jag tror bestämt C gått in i någon ny fas nu alltså för han är inte alls lika tillfreds som han brukar vara. I vilket fall så inledde vi Nicklas hemkomst med BVC-besök och vaccination av lilla Cotten. Gallskrik vid sticket såklart men såpbubbelshow av sköterskan efteråt lindrade väldigt bra så när vi gick ut från rummet var han  inte ledsen längre. Efteråt unnade vi oss en smoothie i solen och pustade ut. (null)
Idag lyckades vi faktiskt få lite sovmorgon då Cornelis somnade om hos Nicklas när vi trodde att han vaknat för dagen. Tror inte vi var ur sängen förrän 9.30 och då kändes det rätt okej att gå upp och göra frukost. (null)
(null)
Lördagen har vi spenderat i Hagaparken med promenad ihop med Nicklas barndomsvän och hans flickvän som förra veckan blev föräldrar. Det är ju inte oskönt ute just nu så vi njöt verkligen av solen och den friska luften. Cornelis kändes med ens väldigt stor i jämförelse med den nyfödda och inte minst när han satt nöjt i babybjörnen på hemvägen. (null)
Ikväll blir det soffläge och imorgon åker vi till Värmland och hälsar på.

Kommentera här: