Hejdå helgen och croissanterna

(null)
Hejdå helgen. Kall och lugn i tempo var du. Främst har vi haft koll på C:s temp som ligger och skvalpar mellan låga och höga 37. Kanske har han bara en högre normaltemp i sin natur, eller så spökar förkylningen fortfarande lite så kroppen jobbar på att mota bort den. 
De senaste kvällarna har dock varit några av de enklaste på länge gällande läggningar så jag och Nicklas har kunnat äta middag i lugn och ro och även gett oss på en ny gemensam serie, "West world". Oerhört krånglig handling men ändå vill man se mer. 
(null)
I övrigt har vi storhandlat, fikat på stan, rensat frysen på bröstmjölk som "sparades till något viktigt tillfälle", men uppenbarligen inträffade aldrig ett sådant innan ersättningen introducerades och ätit croissanter till frukost lite för många dagar i rad.

Nu börjar snart en ny vecka. En händelserik sådan med både högt och lågt. Frissörbesök, kompisfika, begravning, jobbstart och famljekalas för Cornelis skall klämmas in. Tur man gillar att ha kalendern full ändå. Bara hoppas att den här seglivade förkylningen försvinner en gång för alla!
(null)

Kommentera här: