Kalashelg

Helgen lider mot sitt slut och vilken kalashelg det har varit för Lindén/Öhlings!
I lördags så slog vi på stora trumman för Nicklas som fyllde 32. Jag och Cornelis väckte honom med paket och skönsång och Cotten var morgon till ära klädd i Bajentisha och fluga. (null)
(null)
Födelsedagen fortsatte att firas på kvällen då jag och Nicklas, tack vare svärmor som barnvakt, besökte Matateljen i Enskede. Ett nytt ställe som endast serverar vegetariskt och fisk med fokus på rätter som passar bra att dela. Stället som sådant var verkligen jättehärligt, lagom intimt och med promenadavstånd hemifrån. Två av fem rätter föll oss inte helt i smaken men de andra tre var super så ett nytt besök kommer det absolut att bli. (null)
(null)
(null)
(null)
Förutom födelsedagsfirande denna lördag så firades även lilla Olivia som döptes. Tårta i dubbel bemärkelse, både smörgås och chokladvariant serverades och vi rullade hem! (null)
(null)
Sen kom söndagen och jag och C fortsatte kalasandet. Lilla Nadine fyllde två och det blev ännu en dag med smarrig tårta. Cornelis njöt till fullo av att leka med äldre barn, eventuellt tyckte de andra inte det var lika kul att han tog deras duplo men han fick hållas.  (null)
(null)
Lägger nu denna sockerchock till helg bakom oss och pyser ner i soffan för lite klassiskt söndagsmys. Och igen, grattis älskling på födelsedagen! (null)
Ps. Cotten tog fem steg idag. Livsfarlig då han inte vet hur man "bromsar".
1 Fatima:

skriven

Tack igen för att ni kom!! <3

Kommentera här: