Karlskrona, helgen del 1 av 2

I fredags var det dags! Dags för mig att lämna Stockholm för två nätter, utan man och barn men ihop med älskade vänner. Jag och Johanna inledde med ett glas vin på flygplatsen (star strucked av Tomas Bodström). (null)
Det kändes liksom pirrigt att efter drygt elva månader få två hela dygn med vänner. Lyx i sin renaste form! Väl framme i Karlskrona hämtades vi upp av fröken Svensson som numera bosatt sig där nere på sydöstra kusten. Med en jäkligt mysig fika i Ronneby, på ett ställe vid namn Mandeltårtan, kickade vi igång helgen på riktigt. Kan varit ett av de finaste caféerna jag fikat på. Ville ha exakt varenda soffgrupp där!
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Tre sista bilderna är fotade av Sanne🖤

Efter en stund kom Sannes fina pojkvän Johan och anslöt och vi blev varmt välkomnade hem till deras übersöta hus på landet, ett stenkast ifrån havet. (null)
(null)
(null)
Medan Johan ordnade med middag så visade Sanne oss grusvägar, ängar och stigar ner till klipporna vid havet där vi bara haffade nuet och njöt av vin och vy. (null)
(null)
(Obs på att Sanne går i diket och inte är superkort).
(null)
(null)
(null)
Kunde inte önskat mer av denna första kväll (förutom att hela gänget borde varit samlat då) och jag sov som en stock till 08.30 då jag vaknade till doften av nybakade scones och Sannes "hallelååå dags att stiga upp" nästa morgon.

Kommentera här: