Lyxmorgon, typ

Åh, åtta timmars oavbruten sömn, ett nystädat vardagsrum/kök som möter en när man kliver upp och så en puttrande kaffebryggare på det. Onsdag I love you.
 
Eller så kan man välja uppläggnummer två som lyder:
 
Sova i tretimmarsintervaller med korta uppvak där emellan (vilket ändå kan klasas som okej natt) och uppstigning till vyn av tvättställ i symbios med plasthundar strösslade över golvet, några pizzakartonger som torkat till sig fint sedan i söndags och så en svag doft av mögel från kompostpåsen som börjat läcka från botten ut på köksbänken.
Man väljer ju helt klart det sista alternativet för den översta ekvationen hade ju inte gått ihop med en soon to be 11-månaders korv. 
Nu sover han dock, efter 45 minuters tragglande, sin förmiddagsnap och jag kan välja på att sova själv, bara sitta och titta på en serie eller gå till soprummet med en överfylld påse med sortering, blöjpåsen, mögelpåsen och pizzakartongerna, passa på att gå på toaletten SJÄLV, sminka mig SJÄLV, plocka undan frukosten, tvätten, plasthundarna och sen är det nog dags för korven att vakna igen.

Får se vilket av de fantastiska alternativen jag väljer. 
 
En annan fråga, som dock hör ihop med dagens sopsorteringsåtagande, är att jag inte kan förstå hur mycket prylar som vi sorterar numera. Alltså, misförstå mig rätt, det är ju kanon men var har folk sin sortering? Vi lägger allt från glasburkar, mjölkpaket, plastpåsar, äggkartonger, konservet och kapsyler i en och samma äckliga påse som alltid står i köket. Inte den vackraste inredningsdetaljen. Under diskbänken hade ju möjligen varit rimligt men då skulle det fyllas på i ett naffs. Den vanliga soppåsen fylls ju dock väsäntligt långsammare vilket ju är målet så det får väl vara värt äckelpåsen... 
 
Update:
Hann iaf ut med soporna, gå på toa, städa köket och skriva detta inlägget, sen ville han umgås igen. 
(null)

Kommentera här: