Lite om diverse från vardagen

(null)
Vardagen rullar på bra här. Redan onsdag imorgon och vi har varit hemma i över en vecka nu. Känns dock som en evighet sedan vi lämnade Skillingaryd.
Cornelis utforskar verkligen varenda vrå av vårt hem nu. Så fort man öppnar dörren till toaletten, förrådet eller balkongen så skall han dit och inspektera. 

Vi fortsätter traggla lekparken. Stora gungan är min egen favorit för där slipper man putta och kan bara ligga och gosa.
(null)
(null)
Orelevant info för typ alla andra men jag har hittat två favoriter i barnmatshyllan. "Lovemade" och "Alex & Phil". Dessa finns inte överallt men på de större matbutikerna hittar man dem. Efter att ha smakat igenom x-antal av Sempers matburkar så inser man att det måste vara samma sak i dem alla för de smakar exakt likadant! C äter iof det mesta så dem funkar absolut egentligen men dessa jag nu hittat smakar mycket bättre, de smakar riktig mat och jag skulle på riktigt kunna äta dem själv. Igår blev det lite från två olika. Fiskgryta från Lovemade och sen en mustig rotfrukt/kokospuré från Alex & Phil. Vi jobbar nu med att försöka äta själv vilket går himla bra... Förutom att just skeden inte används.
(null)
(null)
Avslutar med en bild från kvällen. Älskar detta! Vänner, vänners nya hus, middag tillsammans och lilla Cottisen som kryper runt hos alla och äter smulor från golvet.
(null)

1 Olivia:

skriven

Åh, bra tips! Finns de typ på maxi?

Svar: Säkert! Köpte på city gross sist.
Emma Lindén Öhling

Kommentera här: