Kan någon bara säga: ÅK!

Oj då, den veckan gick fort, samtidigt som den har varit rätt full av grejer. Kul arbetsvecka med både bilprovningar, rekvisitainhandling, filmning och planering. På hemmafronten har det varit febertoppar enda sedan i måndags vilket ju känns sådär då den där febern fortfarande hänger i hos C. Sen en himla massa beslut och huvudbry kring kommande jobb som liksom hänger över mig och tar kål på det roliga som också kommer med tv-jobb. Skall man hoppa på en trolig "once in a life time-grej" som både ligger perfekt tidsmässigt, utefter hur vår branch ser ut med dåligt utbud under hösten och även skulle ge bra klirr i kassan, samtidigt som det är i en rätt så trevlig del av världen. Men baksidan av det hela är att det är lite väl länge hemifrån och det är svårt att enbart åka säg halva tiden. Så det är allt eller inget. Skall man bara köra liksom, ta med Cotten att leva pool och solhattsliv i tolv veckor, eller bättre att puttra på i höstens sedvanliga mönster och applicera lite rutiner på C efter redan en sommar med jobb på annan ort? Jag blir galen, vill bara att någon säger "men fan vad roligt, klart ni skall åka".

Jaja, idag är en högtidens dag i vilket fall, det blev inget direkt alla-hjärtansdagsfirande i torsdags men ikväll har jag och Nicklas barnvakt och vi skall dejta loss på "Vinköket" i Gamla stan. Innan dess skall jag även njuta av egentid på bästa "Salon US" och fixa håret hos Patrik!

Just det, även om det itne blev ett kärleksfirande på hemmafronten dock i torsdags så var det ett så större sådant på tv4 kl 19.30. Ett bröllop gick av stapeln på Farmen, det första i sitt slag. Så otroligt jävla stolt över att ha varit ansvarig för den händelsen. Och så bra det blev! 
(null)

(null)

(null)

1 Harvälaldrigkritiseratdittyrkesval:

skriven

Åk!

2 Phar:

skriven

Du tränade ju i ett år att planera ditt eget bröllop så att du skulle fixa detta var väl solklart!!!

Svar: Sant;)
Emma Lindén Öhling

3 Maria:

skriven

Åk! 😘

4 Johanna w:

skriven

ÅK, om det är once in a life time så gör det bara! Allt löser sig. LEV❣️
Prästen kände man igen från Friskis i Huskvarna

Svar: Tack! Haha, gjorde man! Så kul!
Emma Lindén Öhling

5 Johanna w:

skriven

ÅK, om det är once in a life time så gör det bara! Allt löser sig. LEV❣️
Prästen kände man igen från Friskis i Huskvarna

Kommentera här: