Julafton 2018

(null)
Det var den ledigheten. Dagarna som först kändes som oceaner av tid är redan slut och 2019 vill sparka igång. Men även om dagarna gått fort så har vi hunnit väldigt mycket och det blev ännu en fin jul att lägga på minnet.
(null)
Liksom alla andra jular i mitt liv spenderades denna i Huskvarna och Cornelis som bara var drygt fem veckor förra julen upplevde istället årets högtid med full entusiasm. Eller han älskade att ha mycket folk runt sig och det är väl egentligen det enda man behöver.
(null)
Kvällens klapputdelning gick smärtfritt. Trodde nämligen att C skulle bli rastlös och bara riva runt bland allt papper och presenter men han var så himla duktig och gick runt bland alla och var glad hela kvällen. Presenten som blev mest poppis just för stunden var en liten loppisfyndad gitarr för 25 kronor som saknar två stämskruvar. Men vem bryr sig när den där gitarren fick både Cornelis och oss andra att kikna av skratt.
(null)
(null)
(null)
Självklar avnjöt vi även massa god julmat. Kräftor, hembakat knäckebröd, västerbottenpajer, lax, räkor, griljerad skinka och massa annat. Rullade typ i säng men det är så det skall vara! Tack älskade familj för ännu en varm och kärleksfull jul!
(null)


Kommentera här: