En intensiv ensamvecka

Ja jäklar alltså. Nu är jag rätt så jäkla slut som artist. Att vara ensamstående har fått en helt annan innebörd sedan jag nu samtidigt som jag jobbat heltid varit ensam med Cornelis i en vecka. Bröllopet förra helgen blev som en energiexplosion, så länge man längtat efter den dagen och byggt upp förväntningar och planerat så när vardagen sedan dundarde in igen och Nicklas åkte så blev det lite av en käftsmäll. Lägg där till att C är inne i en otroligt intensiv period där exakt allt skall undersökas, upptäckas, klättras på och busas med. Till och med förskolefröknarna idag förstod vad jag menade när jag sa att det är lite intensivt. "Ja han vil ju vara överallt", jo tack.
Men snart är det ett par lediga dagar som stundar och sedan blir det Småland igen för hela sommarslanten. 

Helgen som gick bjöd på underbart väder så jag och Cornelis fick både sällskap, stimulans och en hjälpande hand av svärmor och svärfar och lyckades faktiskt bada både en och två gånger. Premiärdoppet är alltså taget och Cornelis var riktigt taggad på att springa i vattnet. Även om han var minstlika sugen på att dricka det.


Denna måndag hoppas jag nu satte stämningen för veckan. Cornelis sov till 5.45 vilket är längre än vanligt, syster gjorde oss sällskap efter jobbet och när C skulle sova lade vi honom i vagnen och vi fick 2,5h systertid med pizza och aperol spritz nere i Sjöstan. 1 Anonym:

skriven

Helgledigt? Du ska ju laga midsommarmat till mig i helgen!!!

2 Anonym:

skriven

Helgledigt? Du ska ju laga midsommarmat till mig i helgen!!!

3 Maria :

skriven

Kämpa, du är bäst! ❤

Kommentera här: