Tack Willys

Halleluja för att handla mat online. Det är som att vi vunnit timmar av livet tillbaka som nu kan läggas på roligare saker än att storhandla. Visst, ibland kan även mathandling vara rolig men när blöjor, potatis, toapapper, mjölk, bananer och frysta kycklingklubbor skall bäras upp från Hammarbysjöstad så skrattar man inte hela vägen. Willys packar, kör hem och bär kassarna till dörren och har exakt samma priser online som i butik. 149kr extra får man dock betala för besväret, men lätt värt när man endast behöver lägga 10 minuter på att klicka hem varorna innan man går och lägger sig och nästa dag har man kassarna utanför dörren. 

På tal om mat så äter Cornelis så himla bra nu. Sover desto sämre men man kan inte få allt. Hela veckan har han ätit "riktig" mat mer eller mindre så idag blev det indisk Palak paneer med halloumi som han slukade och en riktig "latmaskmåltid" som han älskar är makrill i tomatsås blandat med lite turkisk yoghurt och sen bullgur till det. Vattenmelon, fryst mango och äpple är också favoriter. Annars är frukt inte jättepopulärt.  (null)
Själva försöker vi fortfarande bli bättre på vegetariska vardagsrätter och jag tycker verkligen att vi börjat hitta våra favoriter. Det är väldigt sällan vi numera äter kött i veckorna. Fisk, fågel och vegetariskt har blivit standard att varva mellan. Näst på tur är kycklingfärs som vi skall testa att göra biffar på. Rött kött är gott men kan man mildra klimatpåverkan lite lite grann genom att minska på den varan så gör vi gärna det.
(null)
Snart helg igen och snart vår igen. Poff säger det bara!

Foto:Axel

Kommentera här: