Dagarna som går.

Nu kan följande bilder tolkas som att det mest är väldigt härligt att vara hemma mycket och få tid till mat, barn och bakning etc. Men jag skall tala om att detta lunk liksom lägger en tung blöt filt över allt som annars hade kunnat vara "bara härligt". Gå varandra på nerverna har liksom fått en annan innebörd. Och egentid är eftersträvansvärt samtidigt som det enda man vill just nu är att umgås med massa människor. Familjen om inte annat. Blä för att inte få träffa sina nära och kära på samma sätt. 
Ljusglimtarna är iaf att man inte behöver stressa på morgnarna utan tid för frukostfix finns. 
Croissanter i ugn tex. 
Eller baguetter som kalljäst under natten. 
Middagarna får också extra tid och vi har för första gången på väldigt länge gjort en matlista och handlat och lagat efter. Otroligt vad tid man sparar på att ha daga måltiden färdigplanerad.
Laxlåda med pressad potatis här om dagen. Laxfiléerna har jag täckt med bladspenat och en röra på creme fraiche, vitt vin, rom och citronzest. 

Fredag idag iaf och vi skall i eftermiddag efter att jag jobbat åka på bankmöte. Förhoppningsvis får vi en bra deal på banklån hos en annan bank. Tycker allt sånt är så omständigt. Byta, förhandla, känna att man är i sånt underläge då man ju inte kan skita i att ta ett lån utan är beroende av lånet och då har svårt att förhandla till sin fördel. Men vi hoppas det känns bra så att alla delar med det här husköpet faller på plats så vi sen kan börja blicka mot renovering och det som känns kul! Trevlig helg! 








Kommentera här: