Tre huskvarnadygn

Detta yrväder och glädjespridare trottstroll tog jag och syster med oss och styrde bilen mot huskvarna i torsdags. En helg, lite spontant, skulle spenderas hos mor och far. Så skönt att bara svänga ner när tillfälle ges utan att det är nåt speciellt inplanerat. Då jag börjar jobba på måndag (läs imorgon) så passade det bra att nyttja fortfarande möjliga vardagar till att vara iväg från Stockholm på. 
Vädret var inte mycket att hurra för men det löste sig ganska så bra ändå med kompislunch, loppisrunda, farfarbesök och otaliga timmar acmv spring och stoj på lite fler kvadrat än vad som erbjuds hemma. 

Cornelis maxar verkligen sin "mormor och morfartid" och släpper dem inte en sekund ur sikte utan vet precis hur han skall göra för att få total uppmärksamhet. 
Farfar kom också och hälsade på och de två "Runarna" i familjen möttes i ritintresset. 83 år mellan dessa guldklimpar. 
Tre nätter senare så har vi nu åter landat i huvudstaden och vardagen verkligen står och knackar på dörren. Det ska bli skönt att få ett sammanhang igen på dagarna men jag bävar också lite för jobb, förishämtning, eventuell vab, logistikpussel och allt det där. Men sålänge även Nicklas lyckas hålla sig mer eller mindre i Stockholm så ska det nog gå bra. 

Kommentera här: