Det senaste myset

Man får passa på. Njuta av semestern som jag försöker se denna period som. De flesta tar ledigt på sommaren men vi jobbar som mest då och därför är det väl inte mer än rätt att se denna dåliga arbetsperiod som vår semester. En väldigt hemmmapräglad semester men ändå. Semesterersättningen för höstens jobb betalas även ut i januari så så långt från sanningen är det ju inte. 

Har iaf försökt hitta tillbaka till lusten att laga mat efter att ha sluppit i flera månader. I fredags så drog jag därför till med ett recept från julklappsboken "chez wood". 
Det blev en krämig och len pastarätt, gjord på främst butternutpumpa, salvia och parmesan. 
Innan pastan stoppade jag in en camember i ugnen som jag tryckt ner vitlök och rosmarin i och ringlst honung över. Toppade med lite valnötter och körsbär och sen åt vi den rakt uppochner med lite surdegsbaguett. 

I veckan fortsatte vi mysa då vi fick barnvakt en kväll. Inget märkvärdigt men vi slank ner till Krubb i sjöstan och intog en burgare och en öl. 
Sammanbiten men nöjd med nyklippt hår. 
Väldigt glad över att vi kan få till såna här vardagsdejter då och då. Guld värt. 


Kommentera här: