Halvtid

Dagarna går, sommaren går, eller har sommaren redan varit? Var det ens nån vår? Saknar årstiderna faktiskt, saknar att riktigt få njuta in körsbärsblommorna i kungsträdgården (dem kom ju typ inte ens i år), saknar att känna att man börjar bli trött på solen och önskar att hösten snart var påväg. Nu hinner man inte känna nåt alls för det är bara en massa rusk och knappa solstrålar som blandas i en riktigt trist blandpåse.
Halvvägs in i sommarjobbet har vi dock kommit och vi har fått in rutinerna med barnvakt, Stockholmspendling och nonstopjobb. 
Cornelis rör sig fritt på barack området och gör vad han kan för att vara en i gänget. Till exempel klä ut sig till tiger. 
Två dagar har jag lyckats följa med upp till Stockholm sen jag åkte därifrån 22 juni. Då inspekterades bärodlingen och rabatten sågs över. 

Husplanerna puttrar i övrigt på lite i det tysta för att förhoppningsvis kunna återupptas om några veckor när köket kan börja färdigställas med bänkskiva och vitvaror. 
Tro mig när jag säger att det skall bli trevligt med en större frys. Framför allt när jag nu äntligen lyckats få lite tid över för att kamma hem lite kantareller! 

Liten, rätt händelselös update detta men det är liksom inte så mycket händelserikare här i Skillingaryd.