Två dagar med skidåkning

Två dagar i skidbacken har vi nu fått, den första lite bättre än den andra då väderleken inte var riktigt på skidturisternas sida idag.
Första morgonen vaknade vi upp till morgonsol men en svinkall stuga. En fas i elskåpet hade gått och vi skakade tänder hela bunten. Men efter grötfrukost och dubbla lager långkalsonger var vi redo för första passet i backen.
Nya pjäxorna satt som en smäck och det gick riktigt bra att åka. Tyvärr har snöbristen påverkat mängden backar som har öppet så det blir en hel del köande till liftarna som är öppna. Detta i sin tur leder till stillastående och förfrusna tår. Men vi håller humöret upp och läser mantrat "Ut på tur, inte vara sur".
Idag dock var vädret inte på vår sida och detta i kombination med köer till liftarna, igenfrusna glasögon och ytterligare liftar som stängde på grund av väderförhållanden gjorde oss lite lätt bittra. Nicklas fick bära mina skidor för jag var tröööött och kall. Men efter en gulaschlunch och öl så avslutade vi ändå med ett par bra åk i de upplysta större backarna!