2020

Eftersom att väder och vind är sig likt mer eller mindre varje dag här så blir det svårt att hänga med på vad som händer i det "verkliga" livet. Eller detta är ju vårt verkliga liv även om det är märkligt. Det slog mig här om dagen att  om typ sex veckor är det 2020 och fasen händer då? 2020 känns ju som ett framtidsår. Ett år man skulle kunna ha pratat om som barn och liksom "fatta när det är 2020, då kanske vi inte ens har bilar längre utan alla flyger runt i luften", ja ni fattar.
Just nu känns nästa år ovisst och lite spännande. Jag tror iof att jag kommer vilja knarka trygghet och rutiner så jag kommer greppa första möjlighet till detta. Även om en del av mig skulle vilja våga hoppa på något helt nytt. Ett projekt jag aldrig trodde jag skulle jobba med eller till och med våga mig på nån kortare utbildning. Men jag tror inte 2020 är året för det. Just nu vill jag ha lediga helger, 9-17 jobb på vardagarna och på riktigt se över vart vi vill ta vägen på bostadsfronten genom att ge det lite seriositet.

Svammel svammel här på lunchrasten. Nu tillbaka till kontrollrummet och två mer dagar av jobb innan en liten ledig dag kläms in. 

Förra ledigheten åt vi nachos och badade. Som vanligt dvs.