Pulka, krossade ägg, korv och raggmunk

Åh, detta har varit en riktigt bra helg. En helg utan större planer som ändå fylldes med en massa fint. I lördags kändes det som att jag hann med mer än vanligt trots sovmorgon till nästan 10.30(!). Då Nicklas hade fotbollsträning och sen skulle träffa kompisar så hade jag och C egentid och vi hann både åka pulka, leka i lekparken, storhandla, bada och sen fick jag en helkväll framför tv:n med en räkmacka som sällskap. (null)
(null)
(null)
(null)
Sen kom söndagen och då Cornelis inte fullt behärskar matkasseurplockning än så hade vi sex spruckna ägg som behövde bli frukost. God söndagsfrukost med andra ord. (null)
Vi fortsatte på vintertemat även denna dag och levde friluftsliv i skogsdungen bakom huset ihop med blivande herr och fru Nodbrant. Korvgrillning och pulka var huvudattraktionen och lagom till att kaffetermosen skulle öppnas så gjorde Cornelis nr:2 så då flyttade vi in. Just då var det rätt skönt att vi befann oss 200 meter från lägenheten och inte var ute vid typ Hellasgården. (null)
(null)
(null)
(null)
(null)
(null)
Som pricken över i:et avslutade vi helgen med raggmunksmiddag hemma hos svärmor. Ryktet sa att två kilo potatis låg i våra magar efter denna smarriga måltid så jag lovar att vi går och lägger oss både mätta och belåtna denna afton!