Sista dagen i maj

Regnet smattrar inte längre mot rutan vilket det har så gjort i omgångar hela dagen. Ibland har solen letat sig fram mellan molnen och just i detta nu är himlen eldröd över Sofia kyrkan. Vad har hänt idag då förutom en noggrann studie av vädret? Jo, efter en kaffe hos svärmor så blev det hem för att städa inför kusinbesök. Smörgås och fruktfika erbjöds och jag blev en bukett pioner och en burk honung rikare. Mysigt!


Nu under kvällskvisten har jag yogat för första gången sedan urminnes tider. Hej stela kropp! Vi har ju ett rum som agerar allt-i-allo så där passade det perfekt att rulla ut yogamattan. 

Imorgon väntar ett jobbpass som sträcker sig mellan 12-21, med restid så upptar det liksom hela dagen så blir inte mycket tid över för annat inte. Morgondagens höjdpunkt blir mitt och N:s inplanerade telefonsamtal, med 6h tidsskillnad och heltidsarbete på varsitt håll krävs denna planering. Blir femte gången vi pratar sedan han åkte tror jag bestämt. Men nu är det bara 15 dagar kvar tills han kommer hem!