Stockholm på snabbvisit

När vi lämnade Stockholm den 22 juni så tänkte jag nog ändå att vi skule återkomma iaf inom en månad. Men så blev inte fallet. Fem veckor gick, sex veckor gick, sju och åtta likaså. När vi kom in på nionde veckan hemifrån så insåg vi dock att allt vi bunkrat upp med under dessa veckor inte skulle få plats i bilen hem så vi beslutade oss för att köra en vända till huvudstaden för att underlätta den riktiga hemfärden om ytterligare 1,5 vecka.

Första natten hemma var helt magisk. Alltså ens egna säng går ju inte av för hackor och Cotten sov riktigt bra han med. Det var knappt jobbigt att gå upp med denna lilla skruttunge som vill upp och leka tidigt tidigt.
(null)
Huvudsaken hemma var att fixa, dona, tvätta och gå till frisören men vi hann ändå med lite lunchdejter. En vända in till söder blev det blandannat med glass och kryp på Nytorget och lunch inne på "Teatern". Nicklas bästa vän Axel har just nu en fantastisk lägenhet på Ringvägen till salu så den passade vi på att spana in innan den går till ny ägare.
(null)
(null)
(null)
Lite butiksspaneri blev det också men inga direkta köp. Fick dock beröm för min Ullaredströja inne på Grandpa så det får man ändå säga var 99 välspenderade kronor.
(null)
Sagt och gjort. Tre nätter hemma blev det och det sa bara poff så var de dock över. Nu längtar jag verkligen till att få komma hem på riktigt och sätta rutiner. Men förs skall vi bara spela in de sista farmenavsnitten för säsongen.
(null)