Vi tre och en helg

En helg utan planer där vi verkligen fick tid både för varandra och var för sig har vi lagt bakom oss. Ja det är ju nästan snart helg igen men bloggen är inte riktigt prio nu för tiden. Sen att vi får dagar som liksom är 20h långa för att C har valt att ställa in sin väckarklockan på 05.15 VARJE dag kanske inte gör att man skrattar hela tiden. 

När jag kom hem från jobbet i fredags så körde vi lite familjehäng med musik, vin och lera. Ja vi lyckades nog sitta alla tre i en kvart iaf och ha det lite härligt innan Nicklas skulle iväg på fotboll. 
På löragen hade jag morgonskiftet och gick upp strax efter 05 och njöt av "En magisk skolbuss" som är ett tecknat faktaprogram på Netflix för barn... Ja barn i skolåldern. Cornelis sitter dock hänförd och jag är glad över allt som inte är Babblarna. Vid niotiden var vi redan utanför dörren och gick och tog en second breakfast på nya caféet som öppnat i Hammarbyhöjden. Trots tidig morgon så var det en mysig att sitta där bara jag och Cornelis. Efter en vända i lekparken dumpade jag sedan av min son hemma med sin far vid 10.30 och jag gav mig iväg på en loppisrunda. 
Hem kom jag med både en stor porslinsbunke som liksom skrek "baka en somrig kaka i mig" och några köksredskap i mitt led att byta ut allt vi har i plast. Hittade även ett "stickbord" där man kan förvara både saker (nålar och sybehör) i en låda och annat jox (garn) i en korg under bordet. Detta blev ett ypperligt duplobord till Cornelis istället. 
Det blev faktiskt en kaka som bakades i skålen på kvällen och Cornelis fick slicka slev för första gången. 

En planlös söndag följde och jag sov till 09! Det har inte hänt på år och dar, SÅ skönt. När Cornelis sovit sin lunchvila så drog vi till Nacka forum där jag blev med ny telefon, Cornelis fick leka i det nya leklandet och Nicklas fick vara min förmyndare då han står på vårt mobilabonemang vilket gjorde att jag inte hade mandat att byta telefonen på egen hand.
Inte många såna här fria helger kvar nu innan sommarens jobbmarathon drar igång så jag njöt verkligen av den här helgen med mina män. 


1 Olivia:

skriven

Men halååååå hur smart bord?? 👏🏻👏🏻👏🏻 Love it!

Kommentera här: