Hans andra födelsedag

Födelsedag i Mexico innebär inomhuspicknick. Ja för även här regnar det ibland. Men pannkakstårta, paket, ballonger och bablarnaservetter blev det ändå och C verkade nöjd även om det var svårt att koncentrera sig på maten när det fanns presenter. 

Inte de mest kvalitativa presenterna men lite städredskap, små Greta gris-dockor och en keps hade vi lyckats skrapa ihop här i turistbutiker och Walmart. 
Sen kom nanny Emilia med paket och boksamlingen fylldes på. Mycket välkommet då böckerna vi hade med oss liksom lästs i 40 dagar i rad nu. 
Dagsaktiviteter för barn är otroligt begränsade i området vi bor men vi bytte iaf pool mot strand och åt en glass och grävde lite innan det var dags för lunch. 
Tjejerna (tanterna) i köket här hade gjort en jättefin tårta till Cornelis som stod uppdukad när vi kom till lunchen. Dekorationsbilarna kan jag säga att någon lade beslag på rätt snabbt. 
Favoritsysslan blev eftermiddagens sysselsättning. Poolbad och numera chill på luftmadrass. 
För att fira två år som föräldrar åkte vi iväg till en lite finare restaurang på kvällen och åt grillad tonfisk och drack ett av de bästa glasen rödvin sedan vi kom hit. Just vin är inte något mexikanarna verkar värdesätta på sina restauranger annars. 
Utslagen tvååring i sin (tack Walmart igen) nya lite för trånga vagn. 

1 Mårphar:

skriven

Ni hade inte kunnat göra det bättre på Kalmgatan!

Kommentera här: