Svammel innan helg

Helg igen, om tio minuter skall lillskiten hämtas hem och det ser trist ut på himlen så blir nog inget lekparksbesök inte. Så synd liksom... Att gå till lekparken efter förskolan kan vara min trågigaste aktivitet just nu. Det säger man ju inte i en ansökan om "årets mamma" men på riktigt. Kallt, blött, mörkt, ett barn som vill gunga i 10 sekunder, skriker om nån annan gungar, vill att man åker med i svinkallt rutschkana och sen lite hårdfrusen sandlådelek. I dessa tider vil jag ha hus! Det vill jag i alla tider iof men bara att få komma hem och sen kunna leka på gården, tomten hade känts så mycket skönare. Stannar man på väg från förskolan så känns det liksom som att de sista timmarna bara försvinner för man "har inte ens hunnit hem" innan det blir mörkt.
Idag var vi faktiskt ute i Tyresö och kikade på ett litet minivilla/kedjehusområde där det väntas komma ut objekt. Det kändes inte helt dåligt så troligen går vi på visningen iaf. 
Det var väl det. Bjuder på förra helgens frukost och veckans brödbak. Rätt stolt då det blev ett visuellt bra brytbröd iaf. 

Kommentera här: