Valborgskväll med jobb

Idag är det valborgsmässoafton. En kväll som förknippas med parkhäng, grillning och festligheter. Jag har egentligen inga speciella minnen från denna högtid. Minns inte att det var så stort att fira i mina ungdomsår hemma i Huskvarna men däremot så har jag haft några härliga Valborgskvällar i Kalmar där det grillats på bakgårdar och druckits egenskapad glögg på småtimmarna sittandes runt en liten brasa någon fixat till på samma bakgård.

Ikväll skall jag dock jobba så det lär varken bli grillning, fest eller titt på någon eld. Festligheter lär det ju iof bli på jobbet men det är ju inga aktiviteter vi i teamet kommer att ingå i. Solen skiner i vilket fall så jag hoppas att alla mina vänner som är lediga ikväll får en jäklig fin valborgsmässoafton!
Jag flyttade in lite vår i lägenheten igår. Det både doftar och ser fantastiskt ut!Kul på jobbet

Nu räknas dagarna ner på Baren och jag måste få dela med mig av två klipp från dagens inspelningar. Alltså jag har verkligen kul på jobbet och klippen nedan definerar ganska så bra varför! Dessa människor som bjuder på sig själva och levererar skratt hela tiden, stor eloge till dom!

 

Bullbaket blev av

Det blev bullbak, det blev bokläsning på balkongen, det blev kaffestund med Johanna som svängde förbi en snabbis efter jobbet och det blev ett yogapass här på kvällen. Lägg därtill ärtsoppelunch, handling, städning och ett badkarsbad så har ni min lediga tisdag.

Imorgon går jag på sista tredagarspasset på Baren och det är som alltid i slutskedet av projekt både trist och lättande. Den här gången faktiskt mest trist då det varit ett rätt behagligt projekt att jobba på!

Godnatt säger nu jag och min kardemummabullefyllda magsäck!