Ett ljus för dem i hjärtatSkogskyrkogården en dag som denna. Magiskt vacker. Stillsam med värdighet i luften. Trots tusentals människor, köer långt ut till Nynäsvägen och korvförsäljare vid ingången. 


Många ljus brann det i minneslunden. Vi tände två ljus. Två ljus för alla dem som numera bara finns i våra hjärtan. 
Nicklas fick en tunnbrödrulle från en foodtruck utanför så även han var medgörlig under tiden. Den enes död, den andres bröd fick en väldigt tydlig innebörd då korvstånd, foodtrucks och blomsterförsäljare hopade sig utanför.

Danskväll

Sen när blev 01.15 en rimlig tid att åka hem från en utekväll??? Sitter på tunnelbanan hem och känner mig som Stockholms tröttaste människa samtidigt som jag känner mig som en riktig gamling som slänger in handduken redan nu. Självaste Halloween så borde man ju vara ute och svänga sina lurviga till långt in på småtimmarna. Men idag blev vi helt enkelt nöjda redan nu, jag, Nina och Sanna. 
Trots utebliven dans in på småtimmarna så hade vi en sjukt trevlig middag på Hearts följt av öl och dans på Soap... Att husera kring Stureplan en dag som denna är inget jag rekommenderar. VI, tre trevliga tjejer blev nekade två ställen "där det bara var lista" innan vi gick till ett ställe vi visste vi skulle komma in på. Trist kan jag tycka. Jäkla Stockholm till att ha storhetsvansinne på sina klubbar! Kul hade vi ändå och det är väl det som räknas! Trots späckat jobbschema behöver man komma hemifrån ibland för att kunna få lite egentid. Men imorgon är det jag och Nicklas som sover ut och bara umgås med varandra! 


Nästan helg

Den här veckan som jag trodde skulle kännas som en evighet är nu i slutskedet. Ledighet väntar imorgon och sedan är det bara söndagsjobb kvar innan vi börjar om på måndag igen. 
Har hängt utomhus en hel del idag, jäkligt skönt med detta väder trots att november står och knackar på dörren!

Ikväll skall jag ut och deicka drinkar mer några utav de där fina människorna från Kalmartiden. Hade det varit just kalmartider nu så hade det vankats rejäl halloweenfest ikväll men vi nöjer oss med lite drinkar i en vanlig fredagsoutfit!
Ni som har hela helgen ledigt, njut!