Tatuering?

Igår hade jag rekord i att vara hemifrån från C. I hela 16h åkte jag Småland tur och retur vilket innebar att han sov när jag gick och sov när jag kom hem med undantag för ett blöjbyte jag passade på att ta mig an 04.50 innan jag gick hemifrån. Men det gick ändå bra sånär som på att jag lite ovärdigt satt kvar i bilen på en stekhetparkering och pumpade lite för att inte få tuttexplosion.

Nu sitter jag på bussen och funderar på om man skulle tatuera sig... En liten blomsterranka likt ett armband med Cornelis namn inbakat tänker jag skulle vara fint. Hmm. (null)
(null)
(null)

Back to work

Då har jag börjat jobba! Vart tog vintern och våren vägen? Hur kan det redan ha blivit den där dagen långt bort i framtiden då jag skulle börja jobba igen? Men det känns ändå rätt bra. Att Nicklas får rodda C en hel vardagsvecka känns också jättebra och viktigt. Cornelis är trots allt fortfarande väldigt liten och jag tror det kommer vara värdefullt för N att ha haft fullt ansvar, om så en kortare period, även i denna åldern och inte enbart när Cornelis blivit ett år. Igår var de på föräldragrupp och på fredag var det visst något annat möte på bvc.
För egen del så är det lite motigt att kliva it från lägenheten och se Cottens lilla hand trevande "vinka" när jag backar ut genom dörren men såfort jag kliver av bussen i Frihamnen så känner jag också att det är väldigt skönt att få göra min grej i ett par timmar och jag kände mig inte ens stressad över att skynda hem igår när arbetsdagen passerat. Jag har sagt det förr men jag är väldigt stolt över mig och Nicklas. Det kommer bli bra det här känner jag. Lite jobbigt såklart men viktigt att båda får tillåtelse och möjlighet att fortsätta utvecklad och detta i takt med att Cornelis gör det samma ihop med oss och vår lilla familj. (null)

Min första morsdag och lite helg

Hur varmt har vi inte det nu då? Man älskar ju det! En helgen med fint väder kan inte bli dålig och det blev inte heller den som gått. Vi inledde lördagen med att dra vårat strå till stacken på föreningens gårdsstädning. Kanske inte den roligaste lördagssysslan men lite mysigt är det ändå på något vis. Nicklas oljade staket och klippte buskar och jag gick lös med kantgräsklipparen. (null)
(null)
Under kvällen njöt vi av Carnitas på tallriken och fotboll på tv:n, även om jag kanske inte fullt ut njöt av själva matchen. Men det är det ju andra som gör dock.
(null)
(null)
Sen blev det söndag och jag fick lite sovmorgon. Numera är 08 sovmorgon då C vaknar 5.30 och gärna vill leka då. Frukost på balkongen blev det sen och jag spanade in min son genom nya solglasögon som jag fick i morsdagpresent.
(null)
(null)
(null)
I ett överhett Stockholm gav jag och C oss sen iväg in till Hornstull dör den stora årliga kvartersloppisen ägde rum. Jag har aldrig lyckats tajma in ett besök något annat år så det kändes som ett måste. Och jag hade kunnat strosa runt dör bland kartonger, klädhästar och plastbackar hur länge som helst tror jag om det inte vore för att svetten lackade och Cornelis inte var riktigt lika imponerad av loppisfyndande som jag.
(null)
(null)
(null)
När vagnen var fylld med lite kläder, träpussel och världens sötaste lilla "dramaten" i barnstorlek så styrde vi kosan till Bagis där svärmor bjöd på lunch och tårta! Som om det inte vore nog där så hade jag på kvällen även en inbokad tjejmiddag så Nicklas tog Cornelis nattning och jag fick sitta under infravärme på en uteservering inne i stan, sippa på vin och njuta av fin vänskap. 
Min första morsdag, fin blev den!
(null)