Update, om inget särskilt

Halloj,
Vi kämpar på med hösten som knappast verkar vilja rota sog här i Stockholm. Dimmiga mornar men soliga eftermiddagar. Inget man tackar nej till såklart men snart lär det väl smälla till och bli minusgrader bara för det.
Husfix är inne i en paus, jag påtar med lite rabatter och fruktträd och Nicklas har skruvat i nån planka som vridit sig. Annars får det här rabarberfärgade huset gott vänta tills att plånboken fyllt på innan det får sig en makeup. Jag känner inte att huset idag harmoniserar med omgivningen, nog för att det inte är ett nybyggt hus men den murriga färgen gör verkligen känslan av sommarstuga än mer påtaglig och jag längtar efter att få harmonisera fasad och foder. Mörkgrått och vitt, inte så spexigt men då kan man gå lös mer i trädgården utan att det känns rörigt. Sen den där altanen runt kortsidan, ja den längtar man också efter.
Vi krigar på med våra små vinbärsbuskar och våra numera tre fruktträd som hamnade under rådjurens glupskhet redan efter en natt. Men nu är de provosoriskt inhägnade av lite hemmabygge så får vi se till att gra nån bättre lösning framöver. 
Invändigt har vi fått ordning på vardagsrummet så när på att vi väntar på vår nya soffa så att man även i coronatider kan sitta fler än två samtidigt med gott smvete. 
Nytt jobb är nu signat och i november börjar nästa utmaning. Ettkontrakt som sträcker sig strax över ett halvår vilket känns otroligt skönt även om det kommer att bli utmanande många gånger.