Puerto Mogan

Dagarna rullar på här och ett par lediga sådana har vi också hunnit med sedan vi kom hit. Gran Canaria har alltid varit ett väldigt turistigt charterresemål men jag har nu även fått en annan bild av den spanska ön. Det finns nämligen de mest pittoreska byar där fiskrestauranger trängs med små caféer i smala gränder.
Igår var vi i Puerto Mogan och strosade runt. Självklart finns det en badstrand en bit bort där glasstånd och souvenirbutiker är ett faktum men man väljer ju själv vart man vill vara och en blandning är inte alltid fel det heller. 
Nio dagar kvar nu innan julstök och kalla vinterdagar blir vardag. Fram tills dess skall jag, trots intensiva arbetsdagar, njuta av värmen och de lediga timmarna som ges!


Njuter

Det är inget internet att tala om här inte men fint väder är det och jag tackar livet lite extra för att jag får jobba i den här miljön just nu!

Joggade vid havet i morse och satt sedan ute och åt frukost! 


Uppdateringar framöver kommer bli sporadiska!


Mot årets sista projekt04.00 är inte en tid som är optimal för uppstigning. Fy fasen! Nu sitter jag och N i en taxi på väg mot Arlanda för att åka söder ut till Gran Canaria för jobb i 17 dagar. 
Igår var vi på avslutningsfest för Biggest Looser så dessa projekt gick verkligen hand i hand tidsmässigt. När vi kommer hem väntar en lite längre lucka innan nästa projekt tar vid så jag skall inte klaga. Dock skall det bli skönt med "julledigt" efter detta projekt för jag har bara varit ledig som mest fem dagar i sträck sedan mitten av februari!