Nattcirkus

Det här att jinxa saker... Dålig idé! Bara för att jag igår skrev att jag sover som en stock så sov jag så klart som en kratta inatt. Fy fan alltså. Nån form av nattcirkus anordnades i magen samtidigt som det kändes som at jag hade en brännande knytnäve i övre bröstet som ville upp. Nej tack säger jag! Sen att nån lirare typ bilar upp sitt golv på våningen ovan med start 08.00 kan ju diskuteras. På höstlovet liksom! SÅ idag känner jag, för första gången typ, att det är rätt nice att jobbet inte kallade utan att jag kan lunka runt här och göra i princip ingenting!
Välkommen till sängs

Kändes aldrig som att jag visade det färdiga resultatet av sovrummet fullt ut. Nu är det klart, med sänglampor, sängbord och allt så då tycker jag det är på sin plats!
Den tidigare mörk/turkosblå fondväggen fick ge vika till fördel för en ljusare variant med hälften grått och hälften vitt. Nu har jag iof fotat kvällstid men rummet är ljusare och det är så himla skönt!
Sängen står numera på en stomme av utdragbara lådor. Man känner sig som prinsessan på ärten där uppe och jag älskar all förvaring som finns där under. Fönstrena in till barnrummet blev också en hit verkligen, inte endast för det lilla ljusinsläpp de ger utan också för att det faktiskt är fint!
Sänglamporna är riktiga fynd. Från Clas Ohlson och vi betalde om jag minns rätt 49kr för armaturerna som jag tycker funkar minst lika bra så här på väggen som ståendes på ett bord. Sängborden är små trälådor, lagom stora att rymma en bok och mobiltelefonen. Blir så lätt en stor hög av skit (läs en årsprenumeration av "Allt i hemmet" och typ en veckoranson av kläder) där på om man har för stort bord.
Nya garderober i modell högre och djupare fick också flytta in. Trodde aldrig att vi båda skulle få plats med våra kläder där i men dra på trissor så gjorde vi det, bortsett från lite mjukiskläder som bor under sängen. Vi fick till och med in ett smyckesfack som känns lite extra lyxigt. 

Måste även ge cred till N som bytte ut de utstående handtagen som satt på sänglådorna till egengjorda i läder. Hade dött smärtdöden varje morgon annars om man slått i vristen eller något i de där utstående trähistorierna.
Nöjda blev vi och nu är det inte många kvadratmeter i den här lägenheten som inte fått sig ett ansiktslyft. Är väldigt tacksam över att vi på ett år haft möjligheten att göra iordning både köket, hallen, barnrummet och sovrummet så som vi vill ha det!
 
 
 
 
 

Havregrynsgröt och Nymo, here I come

Nä men hallå hejsan! Ny vecka, v44 närmare bestämt. Höstlov även kallat! Läste nån stans att förr kallades höstlovet för "potatislov" då barnen fick vara hemma för att hjälpa till att skörda familjens potäter... Halvkul juh!


Mitt höstlov har några små punkter på agendan. Bland annat skall jag och svärmor pyssla en dag, ett MVC-besök kläms in, lunchdejt med Sandra och sen Halloweenmiddag hos Johanna och Robin på lördag!

I väntan på att denna dag skall kicka igång dock så roar jag mig med att titta på lyftkranar. De poppar upp likt svampar nere i Sjöstan och jag kan känna att om de inte klär in dem i festliga ljusslingor eller nåt så behöver de inte sätta upp fler nu!

Annars då? Jo tackar som frågar men läget är oförändrat. Inatt sov jag som en stock mellan kissepauserna så det där med att man ofta sover sämre på slutet stämmer inte för mig. Eller så är det helt enkelt bara ett tecken på att det inte är "på slutet" än, utan fleeera veckor kvar! Trots allt hela 16 dagar kvar till BF så är ju ändå ett tag. Eller... Älskar inte att inte ha kontroll om ni undrade.


Nähe, havregrynsgröt och Nymo, here I come!