Sista dagen i maj

Regnet smattrar inte längre mot rutan vilket det har så gjort i omgångar hela dagen. Ibland har solen letat sig fram mellan molnen och just i detta nu är himlen eldröd över Sofia kyrkan. Vad har hänt idag då förutom en noggrann studie av vädret? Jo, efter en kaffe hos svärmor så blev det hem för att städa inför kusinbesök. Smörgås och fruktfika erbjöds och jag blev en bukett pioner och en burk honung rikare. Mysigt!


Nu under kvällskvisten har jag yogat för första gången sedan urminnes tider. Hej stela kropp! Vi har ju ett rum som agerar allt-i-allo så där passade det perfekt att rulla ut yogamattan. 

Imorgon väntar ett jobbpass som sträcker sig mellan 12-21, med restid så upptar det liksom hela dagen så blir inte mycket tid över för annat inte. Morgondagens höjdpunkt blir mitt och N:s inplanerade telefonsamtal, med 6h tidsskillnad och heltidsarbete på varsitt håll krävs denna planering. Blir femte gången vi pratar sedan han åkte tror jag bestämt. Men nu är det bara 15 dagar kvar tills han kommer hem!


När det var sol

Efter jobbhelgen hade jag en ledig måndag, en dag då det fortfarande var sommar i Stockholm. Efter lite ärenden på stan pausade jag på Nytorget likt ganska många andra.

La mig raklång på konstgräset och lyssnade på en podd. Sen promenerade jag ner till båten och tog den vägen via Hammarbysjöstad hem. En glass fick bli mitt resesällskap. Är det 30 grader ute så är det.

Igår jobbade jag kväll, och likaså blir det imorgon och på fredag. Men idag har jag också en dag off som jag helst sovit bort i detta regnrusk men i eftermiddag väntad kusinfika så det blir också mysigt såklart.

BL, finalen närmar sig

Det närmar sig final i Biggest Loser. Ikväll blir det spänannde kan jag lova. Vi den här tiden var det magiskt vackert med alla färger ute på slottet, men kallt som satan vissa dagar!
Här sitter jag och ser bitter ut. Om jag inte minns fel så grovscriptade jag denna tävling, vi delade på den uppgiften vi inslagsproducenter och uppgiften blev knepigare och knepigare ju kallare det blev och mna knappt kunde skriva utan vantar.
 
Så, 21.00, missa ej!
Foto: Maria Östling