Skagentoast, packning och möblering

Satan så skönt jag sov inatt. Äntligen en sån där riktig djupsömn. Sovmorgon blev det så klart också innan vi mobiliserade oss in till stan där vi uträttade lite ärenden och intog en skagentoast i Hötorgshallen. Nu under efermiddagen har vi packat för fulla muggar inför vår kommande skidresa som går av stapeln imorgon. Packa lätt är ju lättare sagt än gjort när man skall ha med sig pjäxor, hjälm, skidkläder och lite annats smått och gott. Tur för mig att Nicklas pappa fixat ner ett par skidor till mig så att det bara är Nickals skidor vi behöver ta på flyget!

Lugn kväll här hemma blir det ikväll. Jag ska försöka övertala herrn att vi ser på mello då jag hört lovande ord kring Hasse "kvinnaböske" Anerssons låt.

Jag möblerade för övrigt om i veckan. Inga stora förändringar direkt men jag bytte plats på byrån och drinkvagnen. Om det blev bättre eller ej vet i katten men alltid roligt med lite variation. Känns i alla fall som att ananasblomman kom till sin rätt i en gammal plåtburk som jag fram till nu inte haft ett användningsområde för. Men den som spar han har och plötsligt dyker ett användningsområde upp!
 

Ett sånt där drömhus

För fem miljoner i Stockholm får du inte ens ett litet hus. På den småländska östkusten kan ett helt gammalt fyrhus med havstomt bli ditt. Alltså förstå möjlighjeterna för detta fantastiska hus! Utsikt över kalmarsund från ALLA fönster är det också. Nog för att det är i ett gediget slitet skick men jag kan ändå inte låta bli att drömma. Kanske inte just över det faktum att det ligger rätt "off" men förstå vad underbart det måste vara att gå ut på stenarna vid havet en sval försommarmorgon och känna havsdoften svepa in. 

HÄR
 

Opepp fredag

Då var den här igen. Den där dagen som jag oftast håller helig och försöker göra något rikigt mysigt av. Det är något visst md att fira in helgen med en kalasstart. Det var dock länge sedan jag var så opepp på en fredag som denna. Jag hade helst av allt bullat upp med något gott och suttit hemma i soffan med Nickals och tittat på film men istället somnade jag i soffan när jag kom hem, Nicklas drog iväg på sitt håll (hej kul att ses) och jag har inte mycket mer än en banan och ett ägg hemma att äta... Hur kunde fredagsplaneringen liksom falla bort? Hade verkligen behövt en härligt kväll efter denna veckan!
 
Så här sitter jag nu, yrvaken insnodd i en filt och tycker lite synd om mig själv och känner hur den jobbiga veckan satt sina spår. Känner mig nästan lite febrig men jag gissar på att det är den lilla tuppluren som bara spökar. Jag är välkommen att åka in till stan och joina Nicklas och hans gäng på något ölhak men hur tråkig jag än framstår så kommer jag få slänga in handduken. Att mobilisera om sig från soffläge iklädd mjukisbyxor och fleecetröja till något Stockholms innerstadsanständigt såhär 20.30 en fredag känns inte som ett alternativ. Jag får helt enkelt koka mig ett ägg och umgås med mig själv denna fredag.


Får låtsas att jag har en fin köttgryta puttrandes på spisen... Vilket inte är fallet men drömma går ju.