Vara tacksam mot sig själv

Det är inte superofta jag lagar mat hemma. Om jag gör det så blir det främst vardagsmat. Nicklas lagar nog 90% av våra finare och roligare middagar. MEN frukosten är min grej. Jag står gärna och pillar med att pynta smörgåsar och hacka frukt etc. Med lite lugn musik och kaffet som puttrar har jag inget emot att gå upp innan N och duka upp frukosten tills han har vaknat.

 

Testade att steka Grape! Lite grillad yta med florsocker uppepå! Väldans trevligt, gott och fint för ögat.

Idag har jag köpt en klapp på axeln present till mig själv. Man får göra det ibland. Älskar min större väska som sväljer allt ifrån Stella McCartney och när jag idag var inne i deras butik i city och de hade 40% på utvalda modeller så slog jag till på en liten "party-variant". Så onödigt nödvändig på nåt sätt! Och den kommer hänga med i många år och påminna mig om om denna intensiva period där jag utvecklades en massa på jobbfronten!
 
 

Man skall ge sig själv fina presenter. Älska sig själv och vara tacksam mot sig själv!

Ledig!

Låt oss kalla det att året är slut. Äntligen. 2016 hann liksom bli både 1:a, 10:e och 29:e januari innan 2017 kunde ta vid. Jobbet har gått i ett och ett extrajobb fick jag  för mig att bränna av idag också men NU är det 14 dagar av ledighet som gäller. Jag kommer nog ha rätt fullt upp ändå om jag känner mig själv rätt men det kommer inte att vara arbetsrelaterat iaf. Imorgon skall jag sova, titta på Nyhetsmorgon och sedan träffa Fatima och hennes lillknodd! Nu börjar 2017 och jag inleder året med att vila upp mig, så som det skall va!

Stressad, stolt och i mål

Skriv inläggstext 

Det var en lång dag igår, fylld med känslor. Stressen var enorm inombords men jag försökte hålla en lugn fasad inför våra deltagare, programledare och annat folk som är inblandade. Tack vare en grym producent som backade upp mig och en proffsig programledare så blev det en jäkla bra final. Jag satt där inne i OB-bussen och fällde tårar när dessa fina människor för en sista gång visade upp sig. Stolt över varenda en känner jag mig. Nu skall jag bara lämna tillbaka dator och småfixa på kontoret innan det blir två veckors ledighet!