Bröllop nummer tre

Igår var vi på bröllop. Tredje för i år inklusive vårt eget. Älskar att den här typen av tillställningar kommer att vara ett återkommande inslag i vårt liv ett par år framöver, jag hoppas det iaf (ingen press alla ogifta vänner).
Mitt i Småland höll vi i villet fall till den här gången. Kyrklig vigsel och sedan en hejdundrande middag och fest i en gammal brukslokal. Dra mig baklänges så cool lokalen var!
Vacker nyvigt brudpar lämnade oss en stund efter vigseln och då fick vi mingla runt bland all fin dekoration på festplatsen. Fotovänligt så det förslog!Jag sa redan dagen efter vårt eget bröllop att jag ville göra om det. Efter gårdagens kärleksfest kan jag säga att jag inte direkt blev mindre sugen!


Fredagslåten


Fredagslåten kommer här! 
Mikael Wiehe och Ebba Forsblom sjunger "För att ja älskar dig". Svenska versionen av Bob Dylans "Make you feel my love", kanske mer känd numera efter Adeles tolkning "To make you feel my love"
http://youtu.be/KNQRSc--0pk

Jobba jobba jobba


Det är inget vidare liv i luckan här nu alltså. Veckan på farmen är verkligen ett heltidsjobb med betoning på heltid. Första samtalet inkom 06.30 ifrån ett team och i säng tänkte jag nu 03.10 gå. Solen lyser iaf på oss här i Skillingaryd och jag njuter de sekunder jag går ute i solen mellan kontorsbaracken och köket. Nicklas har intagit en plats uppe på taket med sitt team och det är där jag ser honom ibland. Vi ses på riktigt mindre när vi är iväg så här båda två och jobbar än när vi har olika jobb hemma.